Vi er medlem af
Telefontid: Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
+45 50 18 99 81info@nordicfacility.dk

NFS konsulenter

NFS stræber efter at være førende løsningsleverandør i de nationale bygge, olie-, gas- og vedvarende energi industrier. Vi leverer professionelt personale samt foretager rekruttering og ressourcestyring til projekter indenfor de nævnte industrier.
Vores hovedleverance er rekruttering af ingeniører, inspektører, håndværker, projektledere og andet højt kvalificeret, teknisk personale i en lang række discipliner til projektopgaver i Danmark.

Vi sætter en ære i at samarbejde med vores kunder og konsulenter der bygger på professionelle relationer, der er baseret på tillid, høje etiske normer og ensartet servicekvalitet. Det er det, vi tror på, for i sidste ende handler det om mennesker.

NFS kan til enhver tid tilbyde kvalificerede konsulenter til virksomheder indenfor følgende brancher: Rådgivning, Entreprenører og Operatøre.
NFS har rådighed og til enhver tid tilbyde vores kunder den rette medarbejder til det aktuelle opgave og dermed yde de fleste typer for konsulentbistand inden for bygge, olie- og gasindustri, og kraftværksindustri.

Booking

BOOK EN AFTALE
Hjemmeside design af damstudio.dk
arrow-down