Vi er medlem af
Telefontid: Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
+45 50 18 99 81info@nordicfacility.dk

Nedrivning udføres i København og på hele Sjælland

Nedrivning er en af den slags opgaver, der bare gerne skal overståes. Men det er essentielt, at en nedrivning håndteres helt rigtigt og til alles tilfredshed. Både af hensyn til det, der skal opføres bagefter og ikke mindst af hensyn til miljøet. 

Ekspertisen besidder vi  indenfor nedrivning af enhver art, og vi udfører såvel opgaver for private som for virksomheder og kommuner på Sjælland. En nedrivning er for os mindst lige så vigtig som en opbygning er for en bygherre.

Hos Nordic Facility Service arbejder vi med helt faste priser, og derfor vil du aldrig blive ubehageligt overrasket af uforudsete omkostninger eller mellemregninger. Vi er gennemsigtige og ligetil.

Ligegyldigt af omfangets karakter, så påtager vi os opgaven med den rette entusiasme og med den rette viden om al affaldshåndtering.

Ved en total nedrivning bortskaffer vi naturligvis al affald, så en helt nøgen grund efterlades til næste sjove projekt.

Qua vores store erfaring samt et topprofessionelt team, kombineret med en lyst til at sætte os i kundens sted, gør det muligt for os at finde den optimale løsning til jer, når nedrivningsopgaver er på tale.

Nedrivning af stort og småt?

Inden for nedrivning udfører vi bl.a. opgaver med:

 • Nedrivning af hus
 • Nedrivning af ejendomme
 • Nedrivning af fabrikker
 • Nedrivning af komplekser
 • Nedrivning af anlæg og stålkonstruktioner 

Nordic Facility Service  udfører ligeledes opgaver med indvendig rydninger ved fx ombygninger, og her omfatter en nedrivning typisk demontering af:

 • Indvendigt inventar 
 • Gulve
 • Lofter
 • Vægge
 • Elinstallationer
 • Rørføringer mm

Desuden hjælper vi med nedbrydning, miljøsanering, betonknusning og oprydning efter brand.

Bare spørg løs, vi er her for det samme og vil altid håndtere dine forespørgsler professionelt.

Ingen opgave er for stor

Er der tale om store bygninger, klarer vi også gerne en sådan opgave

Nordic Facility Service  har vi nemlig både maskinerne og mandskabet til at løfte selv de helt store opgaver inden for byggeri, det være sig fabrikker, boligkomplekser eller lignende. 

Når der skal nedrives store byggerier, er det essentielt, at det gøres med de rette maskiner og med et team, der er uddannet og erfarne i at udføre de helt store opgaver. 

Når man arbejder med helt store opgaver er det vores opgave at sikre, at sikkerheden er i top. Derfor påbegynder vi altid opgaven med at planlægge processen ned til selv den mindste detalje. Det sikrer os og jer, at arbejdet udføres på den mest effektive, skånsomme og sikre måde. Vi er uddannede i, med stor præcision, at styre de enorme maskiner, og vi har altid sikkerheden med som vores højeste prioritet. 

Hos Nordic Facility Service  har vi årelang erfaring med nedrivning af enorme byggerier som industri, boligkomplekser og fabrikker, det har gjort os til eksperter inden for området. 

Med en professionel udført nedrivning skåner vi miljøet bedst muligt, og du vil få det bedste grundlag for at opføre noget nyt efterfølgende. Vi arbejder i tæt kontakt med kunden gennem hele forløbet ved både de små og store opgaver.

Nedrivning med trygheden i højsædet, vi vil jo gerne ses igen

Du skal føle dig fuldstændig tryg og rolig, når du bestiller en nedrivning, og derfor vil vi altid holde dig løbende orienteret om opgavens forløb og omfang. Vi har styr på alle reglerne og samarbejder med de allerbedste inden for byggebranchen. 

Før opgaven sættes i værk, besigtiger v altid i i fællesskab hele projektet, så vi kan udregne en rimelig pris, en tidshorisont og få fastlagt komplette og effektive løsninger af hele opgavens omfang. 

Prisen ligger altid fast, så du aldrig vil få regninger med ekstra omkostninger eller uforudsete tillæg.

Prisen sættes typisk ud fra antal kvadratmetre og opgavens art. Med i nedrivning hører også en korrekt affaldshåndtering.

Nordic Facility Service  sørger for, at al affald, byggematerialer osv bliver bortkørt til kommunalt godkendte modtagestationer, således at det hele håndteres miljømæssigt lovligt. .Kun på denne vis kan du føle dig tryg i hele processen med nedrivning – vi sætter en stor ære i at gøre det hele korrekt, legalt, til tiden og til den aftalte pris. Vi vil jo gerne ses igen.

Med Nordic Facility Service  finder du en seriøs samarbejdspartner, når en seriøs nedrivningsleverandør er i jeres kikkert.

Modtag uforpligtende tilbud

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på nedrivning, hvad enten der er tale om en total nedrivning eller en demontering. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os

Booking

BOOK EN AFTALE
Hjemmeside design af damstudio.dk
arrow-down