Vi er medlem af
Telefontid: Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
+45 50 18 99 81info@nordicfacility.dk

Mandskabsudlejning i København og på Sjælland

Nordic Facility tilbyder professionelle, erfarne og engagerede medarbejdere til forskellige typer opgaver. Vi tilpasser vores konsulenter så den passer perfekt til dine specifikke krav. Når du lejer personale hos Nordic Facility, skal du ikke bekymre dig om arbejdsforsikring, feriepenge, atp eller fagforening. Vi garanterer at vores konsulenter leverer den ekspertise, som kunden ønsker og at de lever 100 % op til vores indgåede aftaler.

Det vi kan tilbyde er høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Vi er meget fleksible og kan altid træde til med kort varsel når du har brug for mandskab. Nordic Facility kan klare alle typer opgaver, uanset størrelse. Vi benytter os altid af sikkerhedsprocedurer og ifører os gerne hjelm og sikkerhedssko, hvis det ønskes. Mangler du fleksibelt og motiveret arbejdskraft til forefaldende opgaver, så kontakt Nordic Facility og vi finder den perfekte løsning til dig!

Få et uforpligtende tilbud på mandskabsudlejning

Hvis du ønsker at bestille mandskabsudlejning i København eller på resten af Sjælland, så kontakt Nordic Facility i dag på tlf. 50 18 99 81 eller info@nordicfacility.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Booking

BOOK EN AFTALE
Hjemmeside design af damstudio.dk
arrow-down