Vi er medlem af
Telefontid: Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
+45 50 18 99 81info@nordicfacility.dk

Håndværkerrengøring i København og på Sjælland

Hos Nordic Facility er vi specialiserede i rengøring på byggepladser. Vi tilbyder professionel håndværkerrengøring i København og på Sjælland, og der er ingen rengøringsopgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi ved, hvad der skal til, for at skabe den bedste håndværkerrengøring.

Ring til os i dag på telefon  50 18 99 81 og få et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring i København eller omegn.

Rengøring i høj kvalitet

Hvis du vælger Nordic Facility til at udføre din håndværkerrengøring i København eller på resten af Sjælland, er du sikret en god kvalitet og service. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi stiller høje krav til vores arbejde, og vi leverer altid et godt resultat, selv i pressede situationer. Vores rengøring udføres altid af vores meget kompetente medarbejdere og der anvendes altid et professionelt udstyr. Det sikrer dig, at får et skindende rent og tilfredsstillende resultat.

Stor erfaring med byggepladser

Vores medarbejdere har stor erfaring med at udføre rengøring på byggepladser og at omgås håndværkere. Vi kender derfor de forskellige sikkerhedsprocedurer, der er på byggepladser, og vi tager altid de nødvendige sikkerhedsprocedurer og ifører os gerne hjelm og sikkerhedssko, hvis det kræves.  Vi tilpasser vores rengøring efter, hvornår det forstyrrer jeres arbejde mindst mulig, og vi arbejder gerne om natten.

Få et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring

Hvis du ønsker at bestille håndværkerrengøring i København eller på resten af Sjælland, så kontakt Nordic Facility i dag på tlf.  50 18 99 81 eller info@nordicfacility.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Booking

BOOK EN AFTALE
Hjemmeside design af damstudio.dk
arrow-down