Vi er medlem af
Telefontid: Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
+45 50 18 99 81info@nordicfacility.dk

Erhvervsrengøring i København og på Sjælland

Nordic Facility tilbyder professionel erhvervsrengøring i bl.a. København, Amager og på resten af Sjælland til alle former for virksomheder. Vi påtager os både store og små rengøringsopgaver, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi kan bl.a. hjælpe med kontorrengøring, trappevask, rengøring af badeværelser og vinduespolering.

Ønsker du at få et gratis tilbud på erhvervsrengøring? Så kontakt os i dag på tlf. 50 18 99 81.

Effektiv og miljøvenlig rengøring

Hos Nordic Facility sørger vi for, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor vores ydelser er i top. Vi anvender kun økologiske og svanemærkede produkter, der skaber det bedst mulige indeklima, og samtidig mindske risikoen for allergiske reaktioner. Vi planlægger rengøringen efter jeres ønsker, og den kan foretages på alle ugens dage og på alle tidspunkter af døgnet. Vi finder i fællesskab den løsning, der forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Specialister i erhvervsrengøring

Alle vores medarbejdere er yderst kompetente, og de har alle en stor erfaring inden for branchen. Vi anvender kun professionelt udstyr til vores arbejde, hvilket er med til at skabe et skindende rent resultat. Vi er garant for god kvalitet og service med løbende opfølgning og kvalitetskontrol. Du kan derfor trygt ligge din erhvervsrengøring i København, Amager eller på resten af Sjælland i vores hænder.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for erhvervsrengøring i København, Amager eller på resten af Sjælland? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 50 18 99 81 eller på info@nordicfacility.dk.

 

Booking

BOOK EN AFTALE
Hjemmeside design af damstudio.dk
arrow-down